کدام غذای رژیمی با بادمجان بهتر است؟

 

Diet food with eggplant

غذای رژیمی با بادمجان که یک غذای سرشار از ویتامین و مواد مغذی است به طور طبیعی کم کالری و غنی از فیبر است.

این یک غذای اصلی در رژیم مدیترانه ای است و می تواند برای سلامت کلی بدن بسیار مفید باشد.

بادمجان در انواع شکل ها و رنگ های مختلفی از قبیل: سیاه، قرمز، سبز و حتی سفید وجود دارد و می توان آنها را به روش های مختلفی طبخ کرد.

خواص بادمجان

بادمجان ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از قبیل: پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم هستند.

آنتی اکسیدان ناوزین که در بادمجان وجود دارد به عملکرد سالم مغز کمک کرده و آهن اضافی را از بدن خارج می کند.

آنتی اکسیدان

یک غذای رژیمی که با بادمجان تهیه می شود علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها از بدن در مقابل آسیب های ناشی از مواد مضری که به رادیکال های آزاد معروف هستند، محافظت می کنند.

همچنین بادمجان سرشار از آنتوسیانین (رنگدانه ای با خواص آنتی اکسیدانی) است و می تواند از آسیب هایی که به سلول ها می رسد محافظت کند.

انواع و ارقام غذای رژیمی با بادمجان

بادمجان را می توان بخار پز، سرخ، کبابی و در فر قرار داد.

پخت بادمجان به مهارت خاصی نیاز دارد، زیرا طعم آن کمی تلخ و تند است و هر مایع یا روغنی را جذب می کند.

بادمجان را با چی بپزم؟

برای لذت بردن از طعم بادمجان می توانید آنرا با مواد زیر جفت و طبخ کنید.

آنها عبارتند از:

·       انواع روغن های سالم

·       سیر و پیاز

·       گوشت قرمز و سفید

·       پنیر

·       کشک

·       ماست

·       جوز هندی

·       دارچین

·       کنجد

·       گردو

·       سبزیجاتی از قبیل: ریحان، پیازچه، نعناع و پونه کوهی

·       کنگر فرنگی

بادمجان کبابی مدیترانه ای

این بهترین غذای رژیمی با بادمجان است که طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم

·       بادمجان دو عدد

·       فلفل قرمز۴/۱ قاشق چایخوری

·       پونه خشک یک قاشق چایخوری

·       جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

·       لیموی تازه یک عدد

سس تاهینی

·       ارده دو قاشق غذا خوری

·       لیموی تازه یک عدد

·       سیر خرد شده دو حبه

·       آب دو قاشق غذا خوری

·       نمک به اندازه لازم

نکات مهم برای تهیه بادمجان کبابی

بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و در سینی فر بچینید.

سپس هر دو طرف آنرا با برس روغن مالی کنید.

نمک و فلفل بزنید و در فر به مدت سه دقیقه هر طرف را کبابی کنید.

مرحله دوم

بادمجان های کبابی را آب لیمو بزنید و با جعفری تزئین کنید.

طرز تهیه سس تاهینی

در یک کاسه متوسط ارده، آب و سیر را با هم مخلوط کنید و با نمک مزه دار کنید.

مرحله آخر

بادمجان های کبابی را با سس تاهینی گرم سرو کنید.

بادمجان شکم پر

این بهترین غذای رژیمی با بادمجان است.

برای تهیه آن شما به مواد زیر احتیاج دارید:

·       دو عدد بادمجان دلمه ای

·       دو قاشق روغن زیتون

·       یک عدد پیاز متوسط خرد شده

·       یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

·       نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

·       دو عدد سیر خرد شده

·       یک عدد گوجه فرنگی خرد شده

·       یک عدد فلفل دلمه ای قرمز

·       نصف فنجان جعفری خرد شده

·       نصف فنجان پنیر فتا

·       نصف فنجان گوشت چرخکرده

نکات مهم برای تهیه بادمجان شکم پر

پیاز را تفت دهید تا کمی نرم شود و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

گوجه فرنگی، سیر، جعفری خرد شده و فلفل دلمه را به مواد خود اضافه کرده و قدری تفت دهید.

سپس زیره، نمک، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه و هم بزنید.

مرحله دوم

هر بادمجان را از وسط نصف کرده و به اندازه یک سانت گوشت وسط آنرا با قاشق خالی کنید.

مرحله سوم

فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس اطراف بادمجان ها را با برس چرب کنید و روی سینی فر بچینید طوری که پوست آنها به سمت بالا باشد و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند.

مرحله چهارم

بادمجان ها را از فر خارج کنید و شکم آنها را با موادی که تهیه کردید پر کنید و روی آنها پنیر فتا بپاشید.

سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

منبع: sira.fit

Comments

Popular posts from this blog

طرفدران رژیم ارتشی سه روزه چه می گویند؟

چه غذای رژیمی با کدو می توان درست کرد؟

چه نوع کوکی رژیمی بهتر است؟