فواید رژیم کارمندی چیست؟
رژیم کارمندی بر اساس یک باور جدید می تواند در بهره وری کارکنان مفید باشد و خدمات گسترده تری به مدیران بدهد.
با کمک این رژیم
کارمندان کمتر بیمار می شوند و در روزهای کاری مرخصی استعلاجی کمتری می گیرند.
در واقع تغذیه
خوب یک عامل کلیدی برای کارکنان به حساب می آید و انرژی آنها را در طول روز در محل
کار فراهم می کند.
اهمیت رژیم کارمندی بر عملکرد کارکنان
در محل کار آنچه
که کارمندان می خورند می تواند به عملکرد صحیح مغز و بدن آنها کمک کند.
درباره تغذیه
خوب و تاثیر آن بر کارکنان بیشتر بخوانید.
قلب سالم
تر
خوردن غذاهای کم کالری، کم چرب و کم نمک در محل کار خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
همچنین استفاده
از روغن های سالمی مانند روغن زیتون یا آجیل از بالا رفتن فشار خون و افزایش سطح
کلسترول بد جلوگیری می کند.
انرژی
بیشتر
کمبود مواد
غذایی می تواند منجر به سرگیجه، خستگی مفرط و تنگی نفس در محل کار شود.
اما اگر کارکنان
به اندازه کافی ویتامین ها، مواد معدنی و مغذی را در طول روز دریافت کنند با انرژی
بیشتری به کار خود می پردازند.
عملکرد
بهتر مغز
غذاهای سالم
تمرکز و حافظه را ارتقاء می دهند و تاثیر مستقیمی بر نگرش فرد دارند.
پیشگیری
از بیمارهای مزمن
در رژیم کارمندی
با خوردن غذاهای خوب می توان از بیمارهایی مانند دیابت، آلزایمر و چاقی پیشگیری
کرد و سطح تری گلیسرید ناسالم را پایین آورد.
سلامت
روان
یک رژیم غذایی
سالم و متعادل کمتر باعث افسردگی، اضطراب و اختلال دو قطبی می شود.
خواب
کافی
غذاهایی که در رژیم کارمندی می خورید بر کیفیت و کمیت خواب تاثیر دارند.
خوردن خوراکی
های چرب و شیرین باعث اختلال در خواب شبانه می شود و تاثیر قابل توجهی بر سلامت
افراد دارد.
تقویت
سیستم ایمنی بدن
با مصرف غذاهای
خوب در محل کار کارمندان کمتر دچار سرما خوردگی و آنفولانزا می شوند و به مرخصی
های استعلاجی کمتری نیاز پیدا می کنند.
خلق و
خوی بهتر
غذاهای سالم و
مفید خلق و خو را بهتر و بهره وری را افزایش می دهند.
کارمندانی که از
یک برنامه غذایی خوب پیروی می کنند در محل کار با یکدیگر تعامل بیشتری دارند و
عملکرد شناختی بهتری دارند.
توصیه های مهم کاربردی
برای حفظ رژیم کارمندی
مواد مغذی موجود
در غذاها می توانند به ترمیم آسیب های سلولی کمک کنند و ویتامین ها و مواد معدنی
بدن را تامین نمایند.
بنابراین توصیه
های زیر را جدی بگیرید.
آماده
کردن غذاها از قبل
اگر می خواهید
از خرید ناهار و میان وعده های بی کیفیت در آخرین لحظه خودداری کنید در صدد باشید
که مواد غذایی خود را در آخر هفته تهیه کنید.
برای هر روز
هفته برنامه غذایی بنویسید و خریدهای خود را مطابق برنامه انجام دهید.
از شب قبل ناهار
و میان وعده خود را در ظروف پلاستیکی با کیفیت قرار دهید و در یخچال یا فریزر
بگذارید تا صبح وقت اضافه تری از شما نگیرد.
تلاش کنید که هر ۵ گروه اصلی غذایی را در برنامه هفتگی خود داشته باشید.
میان وعده رژیمی تغذیه ای سالم و مقوی، گزینه ای بسیار مناسب برای تکمیل برنامه غذایی کارمندان در طول هفته می باشد. پیشنهاد می شود این میان وعده ها در ر
گروه های اصلی غذایی
1. سبزیجات
و میوه جات
2. پروتئین
های حیوانی و گیاهی
3. لبنیات
4. روغن
های سالم
5. غلات
کامل
حذف
نکردن صبحانه
اگر به دلیل
مشغله کاری صبحانه نخورید قند خون شما افت می کند.
این می تواند عامل
خستگی و گرسنگی شود.
علاوه بر آن نخوردن
صبحانه گرسنگی و ولع را در وعده ناهار بیشتر می کند و منجر به پرخوری می شود.
حذف
نوشیدنی های شیرین
اگرچه نوشیدن
آبمیوه های صنعتی و نوشابه هایی که با شکر شیرین می شوند در محل کار آسان است،
اما آنها بسیار
مضر هستند و در دراز مدت می توانند بیماری زا شوند.
هیدراته
ماندن
برخی از
کارمندان در اول وقت کاری یک فنجان قهوه می نوشند و تا ۸ ساعت دیگر از هیچ نوشیدنی
استفاده نمی کنند.
این درست نیست.
شما در طول روز
به دو لیتر نوشیدنی احتیاج دارید و نمی توانید تمام آنرا یکجا و بعد از پایان
ساعات کاری بنوشید.
نوشیدن آب نیم
ساعت قبل از هر وعده و میان وعده شما را در طول روز هیدراته نگه می دارد و به سلول
های مغزیتان کمک می کند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
علاوه بر آن با
هیدراته نگه داشتن خود به دفع سموم و مواد زائدی که عملکرد مغز را کنترل می کند
کمک خواهید کرد.
Comments
Post a Comment