چرا سیس رایس یک میان وعده خوب است؟

 

Sis Rice

سیس رایس یا کیک برنجی یک میان وعده رژیمی کم کالری و محبوب است که به عنوان جایگزینی برای نان یا کراکر استفاده می شود.

این اسنک را می توانید در انواع ساده و طعم داری خریداری کرده و به همراه پروتئین، سبزیجات، کره آجیل و ماست یا پنیر مصرف کنید.

ارزش غذایی سیس رایس

به طور معمول اگر این کیک های برنجی به تنهایی مصرف شوند ارزش غذایی چندانی ندارند.

آنها از برنج پف کرده و گاهی نمک تهیه می شوند.

یک عدد از آنها ۹ گرم وزن، ۳۵ کالری، ۷ گرم کربوهیدرات و یک گرم پروتئین دارد و میزان فیبر و چربی آن تقریبا صفر است.

همچنین آنها حاوی مقادیر کمی ویتامین و مواد معدنی دیگری هم هستند.

مزایای کیک برنجی

بیشترین مزیت آن در کم کالری بودنش است.

به طور معمول سیس رایس بدون گلوتن است و در برخی موارد با غلات کامل تهیه می شود.

این اسنک کم کالری را برخی تولید کنندگان به همراه دانه ها و یا سبزیجات خشک تهیه می کنند و این در غنی تر کردن آنها تاثیر دارد.

اما اگر به عنوان یک خوراکی سیر کننده می خواهید از آن استفاده کنید کاملا در اشتباهید.

به این دلیل که این اسنک ساده گرم به گرم کالری بیشتری نسبت به نان سفید دارد و خیلی زود معده را ترک می کند.

غلات کامل

رایس کیک را ممکن است تولید کنندگان با برنج قهوه ای سبوس دار درست کنند.

اگر به دنبال گزینه های بهتری هستید برچسب آن را مطالعه کنید و اطمینان حاصل کنید که یک کیک برنجی با غلات کامل را انتخاب کرده اید.

فاقد گلوتن

یک دیگر از مزایای این اسنک کم کالری، فاقد گلوتن بودن آن است.

آنها از برنج تهیه می شوند و برای بیمارانی که سلیاک دارند و یا به گلوتن حساسیت دارند مناسبند.

رایس کیک یکی از ارکان اصلی رژیم بدون گلوتن بشمار می رود.

سبک بودن

به عنوان یک مزیت اضافه تر برای کیک برنجی به ورقه ای بودن و سبک بودن آن می توان اشاره کرد.

کیک برنجی خشک، سبک، کم حجم و یک میان وعده عالی برای بردن به محل کار است.

کارکنانی که فرصت کافی برای درست کردن یک میان وعده سبک ندارند تنها کافیست یک اسنک غنی شده را با خود به محل کارشان ببرند.

به همراه کیک برنجی چه بخورم؟

امروزه این اسنک کم کالری را با طعم های مختلفی ترکیب می کنند.

بهترین افزودنی با آن پروتئین بدون چربی است زیرا ترکیب کیک برنجی با پروتئین، بالا بردن ناگهانی قند خون را به حداقل می رساند.

همچنین می توانید آنها را به همراه مواد مغذی دیگری مانند خوراکی های حاوی فیبر بیشتر مانند سبزیجات و یا مواد زیر بخورید.

موادی از قبیل:

·       هوموس

·       کره بادام زمینی

·       کره پسته

·       کره تخمه آفتاب گردان

·       انواع سالادها

·       ماست و پنیر

·       شکلات

·       کارامل

·       پنیر، خیار و گوجه فرنگی

·       مرغ یا بوقلمون کبابی، پخته یا بخار پز شده

·       کنسرو ماهی تن

·       آووکادو

·       تخم مرغ پخته

·       موزارلا

·       سبزیجات با برگ سبز مانند اسفناج، ریحان، جعفری و گشنیز

·       پنیر ورقه ای

·       موز و توت فرنگی

مضرات سیس رایس

از آنجایی که کیک برنج حاوی کربوهیدرات است و می تواند بر قند خون تاثیر منفی  بگذارد بنابراین خوردن چند عدد از آن در یک زمان مضر است.

برای جلوگیری از این عارضه پیشنهاد می شود آن را به همراه کمی پروتئین از قبیل: گوشت، پنیر، هوموس و یا کره آجیل مصرف کنید.

کمبود فیبر

دریافت فیبر کافی از خوراکی هایی که به عنوان اسنک استفاده می شوند احساس گرسنگی و میل به غذا خوردن زیاد را در وعده های اصلی کاهش می دهند.

اما این اسنک فاقد فیبر است و خصوصیات یک اسنک مغذی را ندارد.

برای دریافت فیبر بیشتر می توانید آن را به همراه قدری سبزیجات یا میوه جات مصرف کنید.

چرا افراد دیابتی کیک برنجی نمی خورند؟

سیس رایس حاوی کربوهیدرات ساده است و به سرعت هضم می شود و قند خون را افزایش می دهد.

از این رو خوردن این نان رژیمی به تنهایی برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست.

با این حال هر عدد از آن تنها ۷ گرم کربوهیدرات دارد و اگر به مقدار کم مصرف شود و یا به همراه پروتئین و فیبر سالم خورده شود مغذی تر و سیر کننده تر می شود.

همچنین تاثیر منفی بر قند خون هم کاهش می یابد.

با این حال توصیه می شود دیابتی ها قبل از انتخاب آن به عنوان یک میان وعده برای هر روز با پزشک خود مشورت کنند.

Comments

Popular posts from this blog

بهترین جراح اسلیو در تهران کیست؟

رژیم لاغری 5 کیلو در سه روز

چه غذای رژیمی با کدو می توان درست کرد؟